• OM GULDMARK

VARMT VÄLKOMMEN TILL OSS PÅ GULDMARK FASTIGHETSFÖRMEDLING!

Vi är ett unikt mäklarföretag med höga ambitioner och stark drivkraft som ser fram emot att redan idag hjälpa dig att sälja din bostad till högsta marknadsvärde. Våra mäklares engagemang och kunskaper skapar trygghet för dig i din bostadsaffär. Vi arbetar med snabb tillgänglighet och stort tålamod med dig som säljare i centrum.

Vi ser till att besöka dig och din bostad redan i dag och lyssna på dina personliga önskemål i samband med din försäljning. För oss är du högt prioriterad och vi kommer vara tillgänglig för dig och dina frågor dag, kväll och helg.

Vi kommer gärna redan idag till din bostad i hela Skåne med omnejd för att möta dig och din bostad med önskemål och sedan skräddasy hur du önskar att din försäljning ska utföras. Din duktiga mäklare kommer ge dig massor av råd och tips på hur din försäljning kan blomstra! Din egen mäklare på Guldmark Fastighetsförmedling kommer redan innan ditt hembesök vara förberedd och påläst om din bostad för att ge dig bästa möjliga försäljningsservice.

Likaså är vår ambition att ge dig vår bästa personliga service. Därför har många av våra mäklare även andra utbildningar inom psykologi, psykiatri, sorgbearbetning, personligt bemötande och service management. Vår ambition är att du ska kunna prata med oss på ett sätt som gör att du känner dig trygg i din bostadsaffär där inga tankar, känslor eller frågor är dumma.

Vårt låga försäljningsarvode på 35 000 kronor per sålt försäljningsobjekt oavsett försäljningspris ger dig som säljare massor av pengar över med glädje till nya investeringar. Detta arvode gäller för alla bostadsförsäljningar som småhus, bostadsrätter och fritidshus. Din mäklare kommer lägga mycket tid på dig och din bostad framöver tills vi hittat den rätta köparen som du bestämmer. Din mäklare kommer göra arbetet medans du kan luta dig tillbaka!

Du når oss redan idag per telefon, mejl eller sms. Om du önskar att vi kontaktar dig kan du fylla i kontaktformuläret nedtill med dina uppgifter så kontaktar vi dig efter dina önskemål.

Fyll i dina uppgifter så kontaktar vi dig inom kort!


  Söker du ny bostad?

  Är du en köpare som längtar efter förändring? Bor du i en för liten bostad idag och önskar hitta en större? Håller familjen på att utökas? Drömmer du om en bostad nära havet med färsk havsbris och doft av salt hav när du går ut på din morgon promenad? Eller önskar du bara ett fritidshus där du kan finna lugnet efter hektiska arbetsveckor med god mat och gott att dricka? Oavsett varför du söker ny bostad är vi på Guldmark Fastighetsförmedling nyfikna på att uppfylla dina längtan genom att jobba hårt med att hitta din nya bostad.

  Kontakta oss redan i dag så att vi kan skapa en köparprofil. Så fort vi har ett intressant objekt som motsvarar din profil kommer vi bjuda in dig på en visning av bostaden.

  Önskar du utföra din försäljning icke publikt?

  Detta ska vi självklart hjälpa dig med! Därför är det viktigt att du berättar hur du avser att utföra din försäljning så att vi kan uppfylla dina önskemål. Guldmark Fastighetsförmedling har många köparintresserade som redan kontaktat oss om att de är intresserade att köpa en bostad med specifika önskemål.

  Din försäljning kommer gå till på samma sätt som vid en publik försäljning förutom att din bostad inte publiceras på våra medier som Hemnet och Booli. Vi arbetar i stället för att hitta din köpare på andra sätt utifrån dina önskemål.

  Samarbetspartners