• KARRIÄR HOS OSS

ÄR DU REGISTRERAD MÄKLARE OCH SÖKER ARBETE?

Är du fastighetsmäklare med full registrering och söker en plats att utvecklas i ditt personliga mäkleri med fullt stöd av hela Guldmark Fastighetsförmedlings team har du kommit rätt. Vi söker dig som har förmågan att driva dig själv till framgång genom hårt men utvecklande arbete med dina kunder, genom att gå in i ditt arbete med hela ditt hjärta och att personligen engagera dig i varje del av detta uppdrag.

Om du är en Guldmark Fastighetsmäklare värdesätter du dig själv som person högt genom att ta hand om dig kroppsligt och själsligt genom aktivitet likaså som att du har ett djupare intresse av andra människor. Du använder dig av din kreativitet i dina affärer med är också en god impat och lyssnare samtidigt som du kan hålla många bollar i luften. Du är mån om ditt utseende och är intresserad av kläder samt att ta hand om dig själv. Du är enormt envis och älskar utmaningar. Om du dessutom har tidigare erfarenhet av ledarskap alternativt eget företagande och önskar öppna ett eget kontor inom Guldmark Fastighetsförmedling där du ansvarar för kontorets samt dess mäklares utveckling har du kommit rätt då vi löpande söker starka individer som vill gå in med hela sitt hjärta och satsa i vår verksamhet.

Vi kan erbjuda dig som mäklare stöd och hjälp i din utveckling genom personlig coaching samt grupputveckling tillsammans med dina kollegor. Guldmark Fastighetsförmedling är som en stor familj där vi inte arbetar konkurrens mässigt gentemot varandra utan för att hjälpa varandra. Du måste kunna ha konversationer i svenska samt engelska i tal samt i skrift.

Vi ser fram emot att få träffa dig omgående då dina kunskaper behövs hos oss!

VILL DU ARBETA HOS OSS SOM MÄKLAR-ASSISTENT?

Är du en person som är noggrann, detaljerad och nyfiken med ett stort intresse av möten med andra människor, är öppen för personlig utveckling och inte rädd för att ta dig an nya äventyr? Är du även mån om att vårda din kropp och själ noggrant genom aktivitet samt har ett stort intresse i kläder samt utseende? Då kan du vara en av våra mäklar assistenter med tidigare erfarenhet av yrket eller också bara älskar denna utmaning!

Du måste precis som våra fastighetsmäklare kunna driva på dig själv till framgång, inte vara rädd för kundmöten då du kommer vara med på bostadsvisningar, vara duktig på att behärska det svenska samt engelska språket i tal och i skift, vara en stöttepelare till våra mäklare med diverse mäklar samt kontors uppgifter som hör till ett kontor. Du har sinne för detaljer och är intresserad av design av möbler och saker.

Du är nytänkande och tillgänglig för våra kunder samt mäklare när du behövs.

ÄR DU EN STARK INDIVID MED FÖRETAGSANDA?

Vi på Guldmark Fastighetsförmedling söker dig som själv är registrerad fastighetsmäklare och har tidigare erfarenhet inom företagsledning eller annat chef/ledarskap. Du älskar ditt arbete med att ha eget ansvar över en egen verksamhet och brinner för att utveckla din personal genom närvaro och coaching samt aktivt ledarskap med trygg familjekänsla. Du ser din verksamhet som en del av dig själv och ditt hjärta och har en djupare vision om att lyckas skapa trivsel och framgång för verksamhetens kunder samt personal. Du är villig att arbeta hårt för att lyckas!

Här har du goda möjligheter till att driva ett eget kontor inom Guldmark Fastighetsförmedling med egna fastighetsmäklare genom Franchising. Franchising innebär att istället för att starta ett nytt företag från grunden kan du betala rätten att använda ett redan etablerat företags affärskoncept och varumärke genom oss på Guldmark Fastighetsförmedling.

Kontakta oss gärna om detta är du och du är nyfiken på att höra mer om dina möjligheter.

ÄR DETTA DU?

Då vill vi hälsa dig varmt välkommen till oss då vi behöver dig och dina fantastiska kunskaper!

Skicka in ditt CV med personligt brev och foto och berätta lite om dig själv till oss