OBJECT_TYPE_HOUSE - Småhus OBJECTSUBTYPES_HOUSE_VILLA

Broby

Välplanerad villa omgiven av grönska och tystnad med spabad

Stort hus i två plan. Beläget på en lugn gata omgivet av natur. Här kan man njuta av en fridfull tillvaro och en harmonisk atmosfär. På insidan möts man av en modern inredning med bekvämligheter som gör vardagen enkel och bekymmersfri.

 • : Småhus
 • : Villa
 • : Nordanåvägen 17
 • : 4
 • : 128 kvm
 • : 1 989 kvm
 • : 1978

Detta underbara hus med lantligt läge är det perfekta dröm hemmet för den som söker lugn och ro i naturen. Med en rymlig ovanvåning som rymmer ett vardagsrum med en kamin, ett kök och ett stort hel kaklat badrum, finns det gott om utrymme för både avkoppling och sociala aktiviteter. De två sovrummen på ovanvåningen erbjuder gott om plats för hela familjen eller gäster som kommer på besök. Som extra avkoppling erbjuder huset ett nyinköpt spa bad med bubbelfunktion med 104 airjets som kan anslutas i vanligt eluttag. Timer för energibesparing ingår samt alarmsystem för filter byte. Uv -lampa finns även med för optimal vatten kvalite.

På nedervåningen finns en välkomnande hall med gott om plats för kläder och skor, samt ett mindre hel kaklat badrum för extra bekvämlighet. I suterrängen hittar vi en tvättstuga som kan inredas som ett extra rum med möjlighet till dusch – perfekt för den som önskar en avskild plats att tvätta och duscha.

Ett av sovrummen på nedervåningen är utrustat med en vacker kamin som skapar en mysig atmosfär och sprider värme under kalla vinterkvällar. Här finns även gott om plats för en skön läshörna eller arbetsplats för den som behöver en lugn plats att arbeta hemifrån.

Utomhus finns en stor trädgård med möjlighet till odling och lek, samt en härlig uteplats där man kan njuta av solen och en härlig utomhusmiddag med familj och vänner. Med närhet till skog och mark erbjuder detta hus även fantastiska möjligheter till skogspromenader och utflykter i naturen.

Sammanfattningsvis är detta hus med sitt lantliga läge och generösa utrymmen det perfekta valet för den som söker en fridfull tillvaro i naturen, utan att behöva ge avkall på bekvämlighet och komfort. Välkommen hem till ditt drömhus!

Läs mer
2 250 000 kr
ENUMS_VIEWINGS_TYPE_DATE_AND_TIME

24 Jul

Varmt välkommen att boka in dig på denna visning! I samband med inbokad tid kommer jag återkomma till dig med en enskild tid för visning av detta underbara hus med spabad

  Anmälan visning

  broker
  Ansvarig Mäklare
  Loella Borefur
  Reg. Fastighetsmäklare

  +4670-1499532

  loella.borefur@guldmarkformedling.se

  Kontakta mig

  Bilder

  Planritning

  Karta

  Anmäl Intresse