OBJECT_TYPE_HOUSE - Småhus OBJECTSUBTYPES_HOUSE_VILLA

Klippan / Lycke

Vacker hörntomt i ostört läge längst ner på gatan nära natur med en privat och avskild atmosfär

Huset ligger avskilt, omgivet av tystnaden i skogarnas djup. En liten grusväg leder fram till den charmiga träbyggnaden som smälter perfekt in i den omgivande naturen. På tomten breder grönskande gräs ut sig, med höga träd som vajar i vinden och fåglar som kvittrar glatt.

 • : Småhus
 • : Villa
 • : Lycke 40
 • : 3
 • : 63 kvm
 • : 700 kvm
 • : 1979

Detta hus är beläget på en avskild plats omgivet av grönskande skog och vackra vyer. Utsikten sträcker sig över en stilla damm. (Damm ingår ej i arrende). Huset är byggt i en harmonisk och avkopplande design, med fönster som släpper in rikligt med naturligt ljus.
Det rymliga vardagsrummet är perfekt för avkoppling och umgänge med vänner och familj, och den öppna planlösningen skapar en känsla av rymd.
I det välutrustade köket finns allt som behövs för att laga goda måltider, och matplatsen erbjuder en fantastisk känsla med naturen utanför. En mindre terrass sträcker sig mellan huset och inbjuder till avkoppling och utomhus måltider.
För de som söker avskildhet och lugn finns även en privat trädgård där man kan koppla av i skuggan av träden eller njuta av solens strålar.
Detta hus är perfekt för den som vill ha en plats att komma till för att koppla av och njuta av naturen, oavsett om det är som permanent boende eller som en plats för fritidsvistelser och avkoppling.

Läs mer
1 350 000 kr
ENUMS_VIEWINGS_TYPE_DATE_AND_TIME

24 Jul

Varmt välkommen att boka in dig på denna visning av detta ljuvliga hus i närhet av skog och grönska! Vid inbokning kommer jag återkomma till dig med en enskild tid för privat visning!

  Anmälan visning

  broker
  Ansvarig Mäklare
  Loella Borefur
  Reg. Fastighetsmäklare

  +4670-1499532

  loella.borefur@guldmarkformedling.se

  Kontakta mig

  Bilder

  Planritning

  Karta

  Anmäl Intresse